Patrick

Ik ben Patrick, sinds 2018 trompettist van de band. Muziek maken is met de paplepel ingegoten, vanaf mijn zevende leerde ik van mijn vader de eerste noten op de trompet. Al snel ging ik op les en geen dag sloeg ik over in mijn studieruimte thuis. Als een van de jongste leden mocht ik wekelijks met trots met mijn vader samen naar de repetities van de lokale muziekvereniging in het dorp. Na het behalen van mijn D Diploma werd de liefde voor muziek niet minder. Bij steeds meer (big) bands en orkesten mocht ik van me laten horen.

Een van de hoogtepunten was absoluut een tour door Nederland, met een fantastische Maleisische band, die daar meerdere nummer 1 hits scoorde. We speelden een zomer lang op grote festivals, letterlijk door heel Nederland. Van Bakkeveen in Friesland tot Solarweekend in Roermond.

Naast The Dance Department speel ik momenteel bij Showorkest Riverland in Druten. Muziek is niet weg te denken uit mijn leven, een dag geen muziek is een dag niet geleefd! De lat elke keer weer een beetje hoger leggen maakt voor mij dat ik continu uitgedaagd en gemotiveerd blijf.

<<<< Terug